Over Pushkar
De Pushkar Stad
11 km ten noordwesten van Ajmer, in de deelstaat Rajasthan, op de woestijn rand ligt een klein rustig stadje genaamd Pushkar, langs de oever van het pittoreske Pushkar Lake. Een van de heiligste en oudste steden van India, Pushkar is een favoriete bestemming voor duizenden toeristen en liefhebbers.
Tempels in Pushkar
Een van de heiligste plaatsen in India, Pushkar is een relaxte stad omgeven door heuvels aan drie zijden van de grens woestijn. Ook wel bekend als de 'stad van de tempels', Pushkar is een van de oudste Indiase steden huisvesting van meer dan 400 oude tempels. Een tour naar Rajasthan kan niet worden voltooid.
Hoe te bereiken Pushkar
Pushkar, een slaperig dorpje in Rajasthan, is een van de belangrijkste bedevaartsoorden in India. Beschouwd als een van de vijf heilige dhams van hindoes zijn, Pushkar ligt in de Ajmer in de Indiase deelstaat Rajasthan. Gelegen aan de oevers van Pushkar Lake.
Excursies vanuit Pushkar
Pushkar Excursies Kuchaman, Kishangarh, en Roopangarh zijn enkele van de beter bekende excursies vanuit Pushkar. Ajmer is een van de belangrijkste steden van Rajasthan en staat bekend om de jaarlijkse urs hier gevierd.