Kameel trading
Kameel trading
Camel Trading in Pushkar is onderdeel van de markt Pushkar en is een interessant ding om naar te kijken. Pushkar fair is 's werelds grootste kameel beurs en toeristen over de hele wereld massaal naar deze spectaculaire beurs vol met ongebruikelijke en unieke dingen te kijken. Pushkar fair kan worden genoemd als een zeldzame combinatie van culturele levendigheid en de religieuze ijver van Rajasthan en het heeft zijn eigen aantrekkingskracht.

Pushkar fair kan worden genoemd als de grootste zone voor de handel van de kameel in Pushkar. Pushkar informatie over Camel handel in Pushkar blijkt dat in de markt Pushkar, massa verhandelen van kameel plaatsvindt. Kameel zijn het brandpunt van de kameel de handel in Pushkar en anders dan dat het vee samen met ander vee zijn ook het deel van de handel.

Kameel handelaren en de dorpelingen uit verre oorden massaal naar Pushkar vergezeld van de humped beesten. Meer dan 25.000 kamelen worden verhandeld in Pushkar en het maakt voor de grootste handelspartner zone van kamelen in Pushkar. De kameel handel in Pushkar is een spectaculair evenement en het panoramische uitzicht op de handelaren te wachten met de kamelen voor de klanten om te kopen is een interessant schouwspel om naar te kijken.

Kameel handel in Pushkar is bedoeld voor die volkeren die graag overgeeft zich in het kopen van niet-vervuilende vervoer en dat is zelfs goedkoop in vergelijking met andere. De kameel handel in Pushkar is een belangrijke attractie van Pushkar en het voegt meer levendigheid op de beurs. India is een plek om te onderhandelen en ja dit goede norm is van toepassing op de kameel handel in Pushkar zelfs.

Bezoek Pushkar in de tijd van Pushkar eerlijke en maak kennis met de traditionele cultuur van Rajasthan te zien.