Waarom Erfgoed Camps?
Waarom wij -
Wist u dat de Pushkar Fair, of Pushkar ka Mela, is de jaarlijkse vijfdaagse kameel en veemarkt & vierdaagse religieuze beurs gehouden in de stad Pushkar in de staat Rajasthan, India. Het is een van 's werelds grootste kameel beurzen, en afgezien van het kopen en verkopen van vee is het uitgegroeid tot een belangrijke toeristische attractie en haar hoogtepunten wedstrijden zoals de "matka PhoD", "langste snor", en "bruids concurrentie" zijn de belangrijkste trekt voor deze beurs trekt duizenden toeristen. In de afgelopen jaren de beurs heeft ook een tentoonstelling cricketwedstrijd tussen de lokale Pushkar club en een team van willekeurige buitenlandse toeristen. En om de accommodatie eis veel tenten explosieve groei in Pushkar en overal ontmoet behalve Pushkar Fair grond kunt u vele campings te zien, dus het wordt moeilijk voor reizigers om de juiste beslissing te nemen ten aanzien van hun comfortabel verblijf te maken.

Waarom Erfgoed Camps?
Wist u dat de meeste van de tenten (woestijn camping) in Pushkar hebben stromend water of zelfs fatsoenlijke badkamer niet hebben?
Afgezien van deze locatie is zeer cruciaal onderdeel als uw belangrijkste doel is om eenvoudig toegang tot de beurs als de hele dag vele activiteiten en kleurrijke gebeurtenissen blijven gaan in Pushkar eerlijke grond

Om die factor in onze gedachten hebben we setup houden de Heritage kampen bij de eerlijke grond dat in staat stelt onze gasten kunnen genieten van alle activiteiten en programma's gehouden op het beursterrein ononderbroken.

De kameel beurs gemakkelijk toegankelijk via wandeling of via onze gratis kameel winkelwagen pendeldienst die loopt de hele dag te laten vallen en pick-up van het beursterrein.
We zijn dicht bij de site van Pushkar Fair.

En vele tenten strak en verpakt weg van eerlijke grond, zodat de kwaliteit van service te behouden we pitchen totaal 30 tenten zodat we kunnen bieden gepersonaliseerde diensten aan onze waardevolle gasten.

En vele campings hebben geen airconditioning tenten als Pushkar is een semi woestijn gebied en de temperatuur te krijgen warm tijdens de dag de tijd nachttemperatuur is een of andere manier aangenamer dus gewoon aan de gast tegemoet te komen wil luxe tenten we pitchen 10 luxe tenten met airconditioning en .

En het belangrijkste is voedsel voor dat we het hebben gespecialiseerde inwoner chefs bedient de Indiase en westerse gerechten en dat alles inbegrepen in de prijzen ook (buffet ontbijt, lunch en diner).

Geen auto's zijn toegestaan ​​om eerlijke grond of Pushkar stad de enige wijze van vervoer bij u heeft is kameel kar en vele kampen in rekening brengen voor dat ook en dat verhoging van de belasting voor de reizigers te bereiken.
Wij bieden de gratis kameel kar om onze gasten en dat is opgenomen in de pakketten

Alle tenten zijn voorzien van westerse stijl badkamer
Exclusieve camping gelegen op de rand gebied van Pushkar weg van de stad chaos met uitzicht op de weelderige tuinen en Aravali bergketen

Rond de klok service van professionele toegewijde medewerkers onze receptie is 24 uur dus klaar om u te helpen elk moment

Wij hebben onze eigen hospitality tent bij de eerlijke grond -
En zoals we weten Pushkar Fair is zo druk hoe toeristen komen om te weten wat te doen, waar te gaan, wat is het schema voor de programmering (mogelijkheid tijden veranderen ten laatste momenten ook) en hoe om terug te komen om uw problemen hebben wij lossen onze eigen hulp bureau op het beursterrein die houden u op de hoogte van alle dingen en bieden ook hulp tijd tot tijd met betrekking tot uw vragen.