Village safari
Village safari
Rajasthani Villages - De verbeelding van het echte India De dorpen van Rajasthan zijn een klassieke manier van het verkennen van het moeizame leven van Rajasthani mensen die op de koppige ritme van de natuur gedijen.

Genesteld gelukkig op het ruige terrein, de mensen strelen een unieke levensstijl die zeker brengt kleur in het dorp levensstijl. Gerimpelde boom struwelen, prachtig geschilderde muren van de keuken met rook uit de verroeste ramen, hangende kamelen kauwen licht groenvoer lui en halfnaakte kinderen spelen met hun tails..is wat geeft Rajasthani dorpen een extra rand voor plattelandstoerisme. Verse boter gekarnd in het bijzijn van je terwijl je geniet van de pittige smaak van het dorp keuken alleen bijdraagt ​​aan de korst. Kom op, ervaar een levensstijl nog onaangetast door de handen van de moderniteit. Een leven nog versluierd elektriciteit, waar je zou kunnen hebben om je eigen emmer water te halen ..

Ervaar A Virgin Lifestyle als nooit tevoren !!!
Rijdend op de rijkswegen naar een belangrijke toeristische bestemming met kolossale forten en prachtige paleizen te scheppen over, sparen out enige tijd te laten vallen in een cluster van rustieke hutten met rieten daken voor een glas water. Geloof ons, zal de hartelijkheid van Rajasthani dorpen maken een verblijf van een paar dagen. De charme van het doorbrengen van een vakantie midden in de kleurrijke dorpen is niet minder dan een verblijf in het erfgoed paleizen van Rajasthan. Begin de dag met een glas warme melk en vers brood gebakken uit aarden ovens. Beweeg met de lokale mensen op de uitgestrekte groene velden, de gouden scheuten zwaaien naar de ochtend wind. Aangezien de meeste hebben grondposities die niet te groot zijn, het gebruik van gemechaniseerde landbouw methoden is nog steeds niet in de prevalentie, hoewel tractoren soms worden ingehuurd op het moment van zaaien. Voor het grootste deel, de boeren gebruik maken van een methode van ploegen die dateert van duizenden jaren tot de Indus Vallei Beschaving!

Terug onverwachts aan het huishouden vrouwen, druk in het schoonmaken van hun binnenplaatsen of het ontwerpen van de lemen muren met pleisters van klei, koeienmest en hooi verbazen. Probeer karnen van wat verse boter uit de rand melk pot. Erg, migt het karnen blijken te zijn een rigoureuze ervaring, maar nog steeds een onvergetelijke ervaring. Proef het, en als je het leuk vindt, vragen om meer. Toeristen zijn meestal verbaasd om te zien hoe de mensen wassen hun gebruiksvoorwerpen. Ze modder hun bord totdat ze schoon, en ze vervolgens te wrijven met een stuk doek. Een soort van droge schoon! Als je toevallig ergens in de buurt Thar woestijn zijn, zoals Shergarh, Barmer of Dechhu, in de namiddag, rijden op een kameel en dwalen rond. Er is niets specifiek om te zien, behalve een paar oude tempels of troosteloze ruïnes van wat de zomer paleizen, maar toch maken ze voor een aantal prachtige fotografie achtergronden.

In de avond, zitten met de 'panchayat' (ouderen) en de verhalen van hun strijd te luisteren tijdens de eerdere dagen. U kunt zelfs tegenkomen interessante legendes die verband houden met dat specifieke dorp dat terug naar een flink aantal eeuwen dateert. Ervaar de melodie van 'sarangi' (een snaarinstrument) snijden de stille hart van de woestijn en mooie dorp meisjes dansen op het ritme van de akkoorden. Op het moment van het diner, uitgeven aan een heerlijke serie van vers gebakken brood en pap, samen met yoghurt curry (kadhi) en groenten zoals gedroogde bonen. Inderdaad, dat zorgt voor een onvergetelijke vakantie, ver van wat je van de koninklijke deelstaat Rajasthan hebben verwacht.