Het erfgoed kampen Pushkar
Over de camping
Erfgoed kampen Pushkar zijn exclusief woestijnkampen gooide tijdens de wereldberoemde Pushkar Camel Fair, die jaarlijks wordt gehouden in de maand oktober-November.The interieurs zijn gedaan in typische traditionele Rajasthani.
Waarom Erfgoed Camps?
Wist u dat de Pushkar Fair, of Pushkar ka Mela, is de jaarlijkse vijfdaagse kameel en veemarkt & vierdaagse religieuze beurs gehouden in de stad Pushkar in de staat Rajasthan, India. Het is een van 's werelds grootste kameel beurzen, en afgezien van het kopen.
Tent Accommodatie
Airconditioning Tent Accommodatie Pushkar
Vermaak
Kamperen in Rajasthan - Ontdek de rust van de woestijn Neem een ​​camping tour van Rajasthan en ontdek de echte essentie van India in de afgelegen interieurs, weg van het pandemonium van de gecommercialiseerde dorpen en steden. Geef de vakantie tours een impuls.
Tarief & Reserveringen
Pushkar heeft tempels, maar weinigen zijn zo oud als je zou verwachten bij zo'n belangrijk bedevaartsoord, omdat velen werden vernietigd door Aurangzeb, een Mogul heerser en vervolgens herbouwd. De meest bekende is de Brahma tempel, zei de enige tempel in de wereld te zijn.