Pushkar veemarkt
Duur: 14 nachten / 15 dagen
Bestemmingen binnen: Delhi - Mandawa - Bikaner - Jaisalmer - Jodhpur - Udaipur - Pushkar - Jaipur - Agra - Delhi

Dag 01 Aankomst in Delhi
Pick-up op de Indira Gandhii nternational luchthaven in Delhi en transfer naar het hotel, waar u een warme traditionele welkom compleet met slingers en snoep zal ontvangen. Diner en overnachting in het hotel.

Dag 02 Delhi
Bezoek de schatten van Old Delhi na het ontbijt en booties van New Delhi na de lunch op deze dag. Old Delhi biedt u Rode Fort, Jama Masjid, geweldige ervaring van een wandeling door de straten van Chandani Chowk dat meer en meer in het verleden heeft ontwikkeld en Raj Ghat, crematie plaats van Mahatma Gandhi. Lutyens ontworpen New Delhi en haar staat gebouwen, waaronder het parlement van India, Rashtrapati Bhawan of President's Paleis en Rajpath dat helemaal naar beneden leidt naar India Gate. Andere pareltjes een bezoek waard in New Delhi zijn Humayun's Tomb, zondags Minar en Iron Pillar of Mehrauli en de markten van Connaught Place. Overnachting in het hotel.

Dag 03 Mandawa
In de vroege ochtend rijden naar Mandawa, een stad gelegen in het Shekhawati regio van Rajasthan bekend om zijn beschilderde koopmanshuizen (haveli's van rijke kooplieden). De ingewikkelde gravures en sierlijke ontwerpen en de geschilderde boog beeltenis van Heer Krishna en zijn kudde koeien die leidt tot de markten van Mandawa zijn een bezoek waard. U kunt een aantal prachtige handwerk hier te kopen als souvenir en geschenken voor uw dierbaren. Overnachting in het hotel.

Dag 04 Bikaner
In de ochtend rijden we naar Bikaner en je kunt zandduinen en de bezienswaardigheden van de woestijn regio op de weg te zien. U wordt meegenomen op een tour naar de Camel Breeding Farm in de buurt, dat is wereldberoemd om het fokken van de beste rijden kamelen en zelfs voeden en rijden de kamelen. Andere hoogtepunten van de dag zijn Junagarh Fort, FortMuseum en LalgarhPalace. Overnachting in het hotel.

Dag 05 Bikaner Camel Festival
Wees getuige van de beroemde kameel festival van Bikaner bekend om de verschillende kameel sport en optredens waaronder kamelenraces en kameel dansen. U kunt ook genieten van kameel safari en folkloristische dans en muziek optredens van lokale ambachtslieden hier. Overnachting in het hotel.

Dag 06 Jaisalmer
Rijden naar Jaisalmer, terwijl u geniet van het echte leven scènes van Thar woestijn die voornamelijk bestaat uit uitgestrekte zandduinen, doornige struiken, Rajasthani vrouwen gekleed in kleurrijke rokken, sluiers en zware zilveren sieraden met een aantal potten goed in evenwicht op hun hoofd als ze marcheren in een groep naar het dichtstbijzijnde water-hoofd en mannen in verschillende tulband stijlen toonaangevende hun kamelen. Controleer in het hotel en gaan op een sightseeing tour van JaisalmerCity. De hoogtepunten zijn Forten zoals Sonar ila die leefde-in, Gadisar Tank en sierlijke Havelis zoals Patwon ki haveli, Salim Singh Ki Haveli en Nathmal ji ki Haveli. Ontdek de markten van Jaisalmer in de avond voor handwerk, das en dye attires en camel leder jooties (schoeisel). Overnachting in het hotel.

Dag 07 Jaisalmer
Geniet van de reis naar Sam zandduinen vandaag. Let op de veranderende kleuren van zand op verschillende tijdstippen van de dag en ervaar de perfecte adrenaline rush als je rijdt op en neer de duinen bij hoge snelheid! Interactie met inheemse Rajasthani dorpelingen in de nabijgelegen typische RajasthaniDesertVillage, van wie velen hebben nog nooit de dichtstbijzijnde stad van de buitenwereld bezocht. Hun warme en vriendelijke kinderen zijn erg gastvrij en traditionele Rajasthani gerechten begeleid door muzikale en dansvoorstellingen door de folk ambachtslieden rond het kampvuur zijn gewoon prachtig. U kunt ook uit te gaan op een kameel safari en krijgen een voorproefje van de ongelijke manier van lopen van een bewegend kameel. Overnachting in de tenten in het kamp.

Dag 08 Jodhpur
In de ochtend rijden we naar Jodhpur en check-in in het hotel. Geniet van de woestijn landschap langs met de juweeltjes van grote erfgoed van de stad, zoals Fort Mehrangarh, Jaswant Thada, UmaidBhawanPalace en MandoreGardens. Overnachting in het hotel.

Pushkar veemarkt
Dag 09 Udaipur
In de ochtend rijden naar Udaipur, de stad van meren. Ga op een sightseeing tour door de stad met CityPalaceMuseum, JagdishTemples en Sahelion Ki Bari als de hoogtepunten. 'S Middags op uw gemak of ga winkelen in de Bapu bazaars. In de avond kunt u genieten van de grandeur en de architectonische pracht van het stadspaleis en dineren in keizerlijke stijl hier. Overnachting in hotel in Udaipur.

Dag 10 Udaipur
Na het ontbijt, neem een ​​cruise op LakePichola in de motorboot en geniet van de schoonheid van de kalme blauwe meer. Bezoek het eiland paleizen Jag Mandir en Jag Niwas en ervaar de romantiek van de historische en architectonische pracht van de plaats en zijn goed onderhouden tuinen. Overnachting in het hotel.

Dag 11 Pushkar
Rijden naar Pushkar, een bezoek aan Ajmer onderweg. Ajmer staat bekend om de beroemde Dargah van de soefi-heilige Moinuddin Chishti dat duizenden en lakhs van pelgrims en toeristen per jaar trekt. Inchecken en overnachting in het hotel in Pushkar.

Dag 12 Pushkar Fair
Pushkar is een van de heiligste steden van de hindoes en is de enige plaats in de wereld, met een tempel gewijd alleen aan Lord Brahma. Neem een ​​heilige duik in PushkarLake en bezoek de zeer beroemde Pushkar eerlijke en al haar activiteiten, zoals kameel rijden, tug-of-war en getuige van de kameel wedstrijden en culturele optredens van de folk artiesten gekleed in klederdrachten. In de avond, rijden de kameel kar om de 52 Ghats van het meer. Overnachting en diner in de tentenkampen te midden van de duinen en het volkslied, muziek- en dansvoorstellingen van Rajasthan.
Pushkar veemarkt
Dag 13 Jaipur
In de ochtend rijden naar Jaipur en check-in in het hotel bij aankomst. Ga op een begeleide tour door India die alle belangrijke bezienswaardigheden zoals Hawa Mahal, Citypalace en Jantar Mantar. Na de lunch gaan op een excursie naar Amber Fort met al zijn paleizen en binnenplaatsen en geniet van een koninklijke olifant rit naar de poort van de uitlopers. In de avond kunt u verkennen van de bazaars van de stad en genieten van typische Rajasthani gerechten voor het diner dat Dal Bati, Churma en Bajare Ki roti bevat. Overnachting in het hotel.

Dag 14 Agra
In de vroege ochtend rijden we naar Agra, een bezoek aan Fatehpur Sikri onderweg. De hoogtepunten van de dag zijn Buland Darwaza, Panch Mahal, Diwani-aam, Sheikh Salim Chisti's Tomb en Jodha Bai's. Check in bij het hotel in Agra en de avond door te brengen op uw gemak of ga winkelen in de markten van Agra. Overnachting in het hotel.

Dag 15 Agra / Delhi
Ga op een sightseeing tour van Agra in de ochtend met inbegrip van de wereldberoemde Taj Mahal, Agra Fort, Tomb of Itimad ud Daulah en Sikandra. In de avond zal u worden gereden terug naar Delhi, waar u wordt afgezet bij de luchthaven, zodat u uw vlucht in de tijd kunt nemen om uw verdere bestemming.