Pushkar tour
Duur: 11 nachten / 12 dagen
Overdekte bestemming: Delhi (2 nachten) - Agra (1 nacht) - Jaipur (2 nachten) - Pushkar (03 nachten) - Udaipur (02 nachten) - Delhi.

Pushkar fair tour
Dag 1: Delhi (B)
Bij aankomst op de luchthaven van Delhi wordt u op de luchthaven opgewacht door onze executive en je zou worden toegekend koninklijk onthaal met slingers. Onze executive zou begeleiden u naar uw hotel. We al hebben gedaan een vooraf in te checken voor u in het hotel die u tijd bespaart in het midden van de nacht.

New Delhi begint met het rijden verleden Safdarjang's Tomb (AD 1753) op weg naar de zondags Minar (AD 1193) deze opvallende middeleeuwse toren van de overwinning van de Perzische wereld is 73 m hoog. Binnen het Qutab complex, te midden van de ruïnes van Quwat-ul-Islam moskee, staat de Iron pijler die de grillen van het weer heeft gestaan ​​en heeft niet verroest meer dan 1500 jaar. Vervolgens rijdt u door New Delhi omvat de ambassade gebied (diplomatieke enclave), overheidsgebouwen, India Gate, Sikh Tempel (Bangla Sahib Gurudwara), Birla Tempel en Connaught Place, de belangrijkste winkelstraten van New Delhi. Bezoek Humayun's Tomb - beschouwd als de voorloper van de Taj Mahal zijn.

Dag 2: Delhi (B)
Vandaag de dag zou beginnen na een ontspannen ontbijt in het hotel. Onze persoonlijke gids neemt je mee naar de fantastische bezienswaardigheden van oude en New Delhi. De sites zijn onder andere de Jama Masjid, Raj Ghat (Gandhi's memorial), Humayun's tombe en de 12e duizendguldenkruid zondags Minar. Gedurende de dag kunt ook rijden via de overheid gebouw als de president huis, het parlement, poort van India en de Sikh tempel. Overnachting zal zijn in het hotel.

Pushkar fair tour
Dag 3: Delhi - Agra (B)
Vandaag zul je uit te checken na het ontbijt en rijden naar Agra. Bij aankomst ontvangt u de check-in op uw vooraf geboekte Deluxe / Luxe hotel. De rest van de dag is vrij voor individuele activiteiten - genieten van de spa en massage in het hotel. De tour biedt u de complete spa-pakket met complimenten.

Taj Mahal
Een van de zeven wonderen van de wereld, gebouwd door keizer Shah Jehan in het geheugen van zijn geliefde gemalin Mumtaz Mahal. Deze prachtige mausoleum nam 22 jaar in beslag met een beroepsbevolking van 20.000 ambachtslieden en bouwmeesters, die uit heel Azië om mee te doen in dit grote werk kwam - van Bagdad, Shiraz, Delhi, Samarkand en Turkije. Het marmer, India's mooiste; werd ontgonnen op Makrana omgeving van Jodhpur. Edelstenen en halfedelstenen werden geïmporteerd uit verre landen: Jasper uit Punjab, Jade & Kristal uit China, Turkoois uit Tibet, Lapis uit Afghanistan en Ceylon, Chrosolite uit Egypte, Amethyst uit Perzië, Agaat uit Jemen, malachiet uit Rusland, Diamonds uit Golconda en Moeder van Parel van de Indische Oceaan. In de middag na de lunch bieden wij u naar de grote monumenten van Agra waaronder Agra Fort en de baby Taj bezoeken. 'S Avonds keert u terug naar het hotel. 'S nachts zal zijn in het hotel.

Dag 4: Agra - Jaipur (B)
Vandaag ochtend nemen wij u mee voor een bezoek aan de legendarische Taj. Sunrise is de beste tijd om het monument te bezoeken wanneer de aanraking van het licht begint gewoon de passie van de Taj te ontsteken. Vroeg in de ochtend biedt u de beste Kodak momenten want het is ook zeer minder druk. Keer terug naar het hotel na het bezoek in te pakken en vertrekken. Uitchecken na het ontbijt en verder te rijden naar Jaipur. Onderweg bezoeken de beroemde verlaten stad van de Mughals, Fatehpur Sikri opgericht door grote Mughal keizer - Akbar.
Laat in de middag arriveren Jaipur en inchecken bij je op voorhand geboekt Deluxe / Luxe hotel. 'S Avonds heb je een optie om een ​​erfgoed wandeling naar de verlichte bazaars van de roze stad en geniet van een riksja rit en de schattenjacht georganiseerd speciaal voor you.Overnight zal zijn in het hotel paleis.

Jaipur
Het prachtige Fort / Paleis van AMBER werd veroverd door de Kachhwaha Rajputs in het midden van de 12e eeuw, die de omgeving gedomineerd voor de komende zes eeuwen. Amber was ook de site van de alliantie tussen de Mongolen en de Rajputs. De astronoom-King Sawai Jai Singh II, bekend van zijn Jantar Mantar besteeg de troon in 1699. Hij besloot al snel om een ​​nieuwe stad in de vlakte te bouwen: JAIPUR is ontworpen volgens de principes van de Shilpa-Shastra (Architecture) en de hoofdstad hier verschoven in 1727, de stad trok kooplieden en ambachtslieden die na verloop van tijd gevormd zijn onweerstaanbare bazaar.

Pushkar fair tour
Dag 5: Jaipur (B / D)
Vandaag ochtend wordt u een ritje op een olifant terug te nemen als uw persoonlijke gids neemt u mee naar de majestueuze Amer fort. Je opstijgt het fort, de koninklijke weg. Het gezicht zien van Jaipur omvat het bezoek aan de meest vooraanstaande astronomisch observatorium en de koninklijke stad paleiscomplex.

Wij willen u een traditionele zilveren schaal lunch bieden in een restaurant bekend om zijn keuken demonstratie en de meest exclusieve voor ons, een tulband demonstratie. Er is ook een tulband museum. Overnachting zal zijn in het hotel.

Dag 6: Jaipur - Pushkar (alle maaltijden)
Vandaag ochtend wordt u gedreven om het hoogtepunt van onze tour. Pushkar, ongetwijfeld een lust voor het oog. De accommodatie in Pushkar zou in luxe tenten met alle maaltijden. Ons verblijf hier biedt ons een kans van leven naar de beurs programma getuige en viel het bruisende en levendige kleuren van de mensen. Komende drie dagen hebben we meerdere bezoeken aan het beursterrein op versierde kamelen en doe de excursies rond.

Pushkar Fair
Pushkar, een belangrijke religieuze plek voor hindoes, ligt op slechts 11 km van Ajmer in Rajasthan. Dit stadje staat bekend om "Pushkar Fair ',' de Heer Brahma-tempel", een "schilderachtige meer 'en' camel fair". Een oude religieuze stad haar beurs is een grote toeristische attractie. Mensen uit de hele wereld komen naar de Pushkar die is omgetoverd tot een spectaculaire beursterrein in de maand Kartik. De mensen baden, aanbidding en vreugde in de oogverblindende waren van de kraampjes langs de weg. Kamelen worden gekocht, verkocht, verfraaid, racete en parade. Meest bijzondere zijn de kleine groepen mannen en vrouwen gezien drukke tatoeëren hun handen en andere delen van het lichaam.

De beurs is vooral een landelijke bijeenkomst. Dorpelingen komen uit verschillende delen van de staat en brengen hun vee met hen. Kameel, paard en stier races op zandduinen zijn grote publiekstrekkers. Alle wegen leiden naar het meer, dat wordt overspoeld met pelgrims. De beweging van de menigte is als een vloed van kleuren. Dans, muziek, vrolijk uitgedoste mannen en vrouwen, verschillende culturele evenementen toe te voegen aan het plezier en charisma op de gelegenheid. De fenomenale kameel races zijn het meest interessante deel van de beurs aangevuld met vee veiling en kleurrijke winkels tentoonstellen prachtig handwerk. 'S Avonds op de Pushkar Fair hebben hun eigen charme. De stille nacht wordt doorboord door oproepen van kamelen. Ballads worden gezongen door acteurs in hartstochtelijke tonen. Folk drama's, sketches en volksdans worden georganiseerd voor het vermaak van de toeristen.

Elk ingrediënt dat Rajasthan een duidelijke plaats maakt kunnen worden gespot in de beurs, waaronder mannen gekleed in kleurrijke traditionele kleding, vrouwen in gespiegelde rokken en levendige sjaals, geborduurde kleding, prachtig ontworpen sieraden, potten en ornamenten. Deze vierdaagse lange eerlijk vol plezier en dartelen valt op de volle maan van Kartik Purnima en biedt een unieke kans voor een shopping spree terwijl het geven van een rand aan de consument product marketing in landelijke Rajasthan. Verbeterde accommodatie hebben het tot een internationaal evenement een groot kameelmarkt waarin handelaren uit heel Rajasthan deelnemen aan de parade, ras en verhandelen hun kamelen, paarden en runderen geef het een fascinerende vleugje gemaakt. De acrobaten, jongleurs, slangenbezweerders en vuurspuwers zal verlaten u betoverd met hun geschoolde optredens. Cruise op een kameel safari en krijgen de echte smaak van de beurs.

Dag 7: Pushkar (alle maaltijden)
Hele dag zal zijn op uw gemak.

Dag 8: Pushkar (alle maaltijden)
Hele dag zal zijn op uw gemak.

Dag 9: Pushkar - Udaipur (B)
Vandaag de dag 's ochtends na het ontbijt zal u een andere strook van 5 uur worden gereden naar de stad van de romantiek, meren en tuinen te bereiken. Bij aankomst check-in in uw vooraf geboekte Deluxe / Luxe hotel.
Overnachting zal zijn in het hotel.

Udaipur is misschien een unieke pre-moderne hoofdstad zonder fort. Komt tot leven na de laatste plundering van Chittaur, Udaipur zag een explosief van het bouwen van activiteit- tempels, paleizen en haveli. Lake Picchola met zijn twee eilanden-Jagniwas (nu het Lake Palace Hotel) en Jagmandir definieert Udaipur. Het City Palace torent hoog boven het meer. De kunstmatige Jaisamand Lake werd opgericht in de 17e eeuw door het afdammen van de rivier Gomti. Er zijn prachtige chhatries (Cenotaven) rond de dijk.
Laat in de avond rond zonsondergang bieden wij u een romantische boottocht op de kalme wateren van Lake Pichola

Dag 10: Udaipur (B / D)
Vandaag uw testament dag begint met een bezoek aan de Jagdish tempel, Sahelion ki Bari tuin complex en de koninklijke stad paleiscomplex. Keer terug naar het hotel rond de lunch. Vroeg in de avond hebben we een boottocht voor u op het kalme water van Lake Picchola, de meest romantische plaats te zijn. Laat in de avond hosten wij u een afscheidsdiner in het prachtige Bagore-ki-Haveli. Het diner is inclusief cocktails en een dansvoorstelling van de lokale bevolking. Overnachting zal zijn in het hotel

Dag 11: Udaipur - Delhi (B)
Een eind van de ochtend vertrek naar het vliegveld om een ​​vlucht naar Delhi of Mumbai vangen. Bij aankomst bieden wij u de dag kamers, tot je verder vertrek.

Inbegrepen:
a) Accommodatie in de voorgeschreven categorie van hotels in tweepersoons basis met een ontbijt op regelmatige basis .Alle maaltijden in Pushkar.
b) A / c Vervoer van hoge normen met zachte dranken en mineraalwater geserveerd tijdens drives met complimenten.
c) ingangen aan alle monumenten en diensten van een uitstekende persoonlijke gids naar alle bestemmingen.
d) Bijstand bij aankomst en vertrek door onze ervaren vertegenwoordigers op alle bestemmingen.
e) Een diner zal worden gehost in Jaipur en Udaipur ook.
f) Air lijn ticket naar Udaipur - Delhi

Uitsluitingen:
a) Internationale vluchten en belastingen etc.
b) Eventuele tips voor de portiers, chauffeurs en de gidsen.
c) Alle dranken en dranken tijdens de betaalde maaltijden, indien niet opgegeven.