Pushkar fair met Nepal tour
Duur: 13 dagen - 12 nachten.
Bestemmingen binnen: New Delhi - Mandawa - Pushkar - Jaipur - Agra - Kathmandu - Pokhara.

Pushkar fair met Nepal tour
De Tour 'Pushkar Tour met Nepal' geeft je een kans om de echte India zien. Tijdens deze tour van Pushkar Tour met Nepal vindt u enkele van de beste bestemmingen, monumenten, forten en paleizen en tempels van India bezoeken

Dag 01: Delhi:
Welkom in India! Bij aankomst zult u worden overgedragen en bijgestaan ​​totdat je kamer in uw hotel. Resterende dag ter vrije besteding.

Dag 02: Delhi:
In de eerste helft van de dag genieten stadstour die India Gate, het huis President's, Humayun's Tomb, zondags Minar, Laxmi Narayan Tempel. Na de lunch genieten stadstour van Old Delhi die Jama Masjid, Rode Fort, Gandhi Memorial gevolgd door de sound & light show in Rode Fort. Overnachting in het hotel.

Dag 03: Mandawa:
Rij naar de Shekhawati stad Mandawa in uw exclusieve auto. Bij aankomst inchecken in uw hotel. Wandeltocht van de stad om een ​​aantal van haar beschilderde haveli zien.

Dag 04: Pushkar:
Na een ontspannen ontbijt te verplaatsen naar de heiligste stad van Rajasthan te bezoeken. Neem een ​​aangename wandeling op straat rond de heilige vijver en ghats tot Brahma tempel. Gehele dag vrij om de spirituele facetten van de stad te verkennen op eigen.

Pushkar fair met Nepal tour
Dag 05: Pushkar: Gehele dag ter vrije besteding in Pushkar eerlijke grond aan de activiteiten en programma's georganiseerd door de regering van Rajasthan te genieten.

Dag 06: Pushkar naar Jaipur:
In de ochtend rijden naar Jaipur in uw exclusieve auto. Bij aankomst inchecken in uw hotel. In de avond neem een ​​wandeltocht door de kleurrijke straten en de bazaars van de stad Jaipur. De schoonheid van Jaipur is dat zijn unieke architectuur en stedenbouw is zichtbaar bij zelfs de meest voorkomende plaatsen zoals de pleinen en lanes.Take een ochtend sightseeing tour van Jaipur stad die het City Palace, Jantar Mantar observatorium bestaat, Hawa Mahal, Birla tempel Albert Hall en excursie naar de oude hoofdstad Amber. Hier bij Amber, zult u opstijgen tot aan de poorten van de majestueuze fort op rug van een olifant. Het fort wordt een prachtige mix van Mughal en Rajput stijlen van architectuur. Optionele reis naar etnische village resort waar u kunt genieten van de traditionele Rajasthani diner.

Dag 07: Agra:
Rit naar Agra. Onderweg bezoeken de verlaten citadel van Mughal keizer Akbar bekend als Fatehpur Sikri. Na de lunch bezoek aan de Taj Mahal en Agra Fort. 'S avonds vrij om te relaxen.

Dag 08: Delhi:
Vroeg in de ochtend, je wordt meegenomen naar de achterzijde van Tajmahal zien. De zeldzame aanblik van Taj van de velden met de rivier in de voorzijde is gewoon magisch. Rijden naar New Delhi in uw exclusieve auto. Bij aankomst ontspannen in uw hotel.

Pushkar fair met Nepal tour
Dag 09: Kathmandu:
In de ochtend boord van de vlucht naar Kathmandu. U wordt ontvangen door onze vertegenwoordiger op de luchthaven van Kathmandu worden ontvangen en direct overgebracht naar uw hotel. Ontspannen voor een tijdje. Later verhuizen voor een halve dag sightseeing tour van de stad die inclusief: bezoek aan 2000 jaar oude boeddhistische heiligdom Swyambhu Nath, gelegen op de top van de heuvel ten westen van de stad, de meest populaire en herkenbare symbolen van Nepal. Rest van de tijd vrij om te verkennen op uw eigen.

Dag 10: Kathmandu:
Na een ontspannen ontbijt uit te gaan voor een halve dag sightseeing tour die inclusief: PASHUPATINATH: Een van de meest heilige hindoeïstische tempels, gewijd aan Lord Shiva. Boudhanath: 's werelds grootste Stupa.

Dag 11: Pokhara:
Ochtend rijden naar Pokhara. Aankomen en inchecken in het hotel. Namiddag wandeling rond het meer kant. Overnachting in het hotel.

Dag 12: Pokhara:
Vroeg in de ochtend één uur durende boottocht op Phewa Lake en ga daarna naar de tempel gelegen in het midden van het meer. Na het ontbijt nemen een excursie naar Sarangkot. Rijden terug naar Pokhara. Overnachting in het hotel.

Dag 13: Delhi - Vertrek:
In de ochtend rijden naar Kathmandu. Bij aankomst in Kathmandu boord van de vlucht Transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar Delhi waar we zullen houden van de kamers voor wassen en verandering aan boord. Heb uw diner later overdracht vertrek naar de internationale luchthaven van de internationale vlucht terug naar huis te halen. De tour eindigt.