Pushkar fair 2015
pushkar fair
In 2015, de Pushkar Fair datums zijn 18-25 november.
18-22 november Nov: veemarkt.
Dit is wanneer alle activiteiten met kamelen en ander vee zal plaatsvinden - de handel vee, kamelenraces, evenals diverse shows en wedstrijden etc.

De beste dagen gaan de Nov 18 zijn - Nov 22: Culturele Markt. Dit is wanneer de overheid gesponsorde culturele activiteiten zullen plaatsvinden. Er zullen volksdans shows, muziek optredens, en andere soortgelijke activiteiten. Gelieve er rekening mee dat je krijgt om soortgelijke optredens op een aantal van de hotels die wij gebruiken ervaren (veel meer comfortabel) tijdens uw verkenning van India. De meeste bureau's naar de Fair op deze data, ondanks het feit dat het grootste deel van het vee en de dorpelingen zijn al vertrokken Pushkar.

Kraampjes en Winkelen
Tijdens de Pushkar Fair de vele geïmproviseerde kraampjes bieden een verscheidenheid van punten voor het vee en mensen. Voor runderen zijn er items, variërend van zadels, zadel-riemen en kralen om strings van kauri. Met zo veel vrouwen rond op de Pushkar Fair kan de juwelen en het kledingstuk kraampjes ver! Bekijk ook de kleurrijk geklede vrouwen kopen zilveren sieraden, kralen kettingen van Nagaur en kledingstukken van patchwork, bedrukt textiel van Ajmer en bind 'n' sterven. Dat is niet het einde van de mode op de Pushkar Fair; er zijn mooie lichaam tatoeages die je kunt krijgen gemaakt als per uw keuze!

Recreatie
De kleurrijke cultuur van Rajasthan komt tot leven in de vorm van de folklore, muziek en dansvoorstellingen naast de boeiende tulbanden van de mannen. De barden en de dichters betoveren het publiek met de verhalen van dapperheid. Culturele shows, tentoonstellingen en films toevoegen aan de pret op de Pushkar Fair. Andere Moet Bezoeken in Pushkar

25 november: De Heilige Dag van de Fair. Dit is wanneer de pelgrims en andere devote Hindu's een duik neemt in het meer bij Pushkar.

Vee Trading
De Pushkar fair is synoniem aan de beurs vee. Dus er zijn kamelen, paarden, koeien, geiten en schapen; allemaal uitgedost om te worden verkocht en gekocht. De eigenaren trots vee menigte Pushkar, aan de overkant van het gouden zand van de verschillende plaatsen in Rajasthan reizen. Er onderhandelingen, de aanwezigheid van verschillende populaire rassen en het paraderen van de goed gefokte, zeer ingericht vee. Als wordt verondersteld over Pushkar Fair is 's werelds grootste kameel beurs.

Competities
Praten over Pushkar Fair het meest opvallende kenmerk is de concurrentie vee. Stel je de hele schijnwerpers op de prachtig versierde vee als ze racen hun weg naar het publiek 'hart of de wijze waarop zij stoelendans spelen. De Pushkar Fair horloges de best versierde kameel in parade winnen van de schoonheidswedstrijd. Maar de meest hilarische wedstrijd van alles maakt grote aantallen mensen zitten op de kamelen terug en meestal naar beneden vallen! Natuurlijk! De kameel dat het maximum aantal mensen herbergt op zijn rug wint de wedstrijd.

De Pushkar Fair is India's grootste tribale verzamelen, met optredens van muzikanten en dansers uit Thar woestijn. Pushkar in Rajasthan is meestal overvol met bezoekers tijdens de Pushkar Fair en elk jaar in november, dan wordt het nog druk, met duizenden mensen-veehandelaren, winkeliers, handelaars, dansers, muzikanten en ambachtslieden onder hen- samenkomen in Pushkar voor een vijfdaagse lange gebeurtenis die het onderscheid van India's grootste veemarkt houdt. De beurs is een onvergetelijke ervaring met een cocktail van beelden, geuren en geluiden. Voor de ruimte van vijf dagen, smalle steegjes Pushkar's zijn het toneel voor hectische handel en ruilhandel, voor feestelijkheden en rejoicing- en ondanks het feit dat de toenemende commercialisering van de Mela het een stuk meer toeristisch dan eerder heeft gedaan, het blijft een heerlijke ervaring. Dit is veruit de beste tijd om Pushkar te bezoeken, en wat met de beurs trekt een groot aantal bezoekers uit de hele wereld.

Gebeurtenissen tijdens Pushkar Fair
Kamelenrace wedstrijd is meestal de eerste gebeurtenis tijdens Pushkar. De kamelen zijn ingericht in mooie kleren en rende naar de finish te bereiken voordat de muziek stopt (iets als stoelendans). Strijden om de eerste prijs van de kameel wordt beoordeeld op zijn snelheid de uitrusting en ornamenten, haar vermogen om te interpreteren en uit te voeren commando's zijn meesters 'zijn de criteria van selectie.
Hoe kunnen we vergeten de bekende langste snor, matka PhoD en bruids concurrentie die duizenden toeristen over de hele wereld noemen.

Lijst van Pushkar Fair Events:
Camel Race
Gorband - Camel Decoratie
Kameel en paard Dance
Kabbadi Match (Local v / s Bezoekers)
Culturele programma's
Tulband Koppelverkoop en Tilak Competition
Pushkar voor Pelgrims

Home naar India's enige tempel gewijd aan Brahma, tijdens de markt Pushkar deze tempel stadje Pushkar ontvangt zware toestroom van toeristen als pelgrims komen om het festival bij te wonen en te baden in het heilige water van het meer Pushkar en worden vrijgegeven van hun zonden. De twee dagen rond volle maan worden beschouwd als de meest gunstige tijd van het jaar voor het baden in dit meer.

Leuke activiteiten in Pushkar
Krijg je geïnkt in Pushkar want er zijn veel plaatsen die aanbieden om lichaam tatoeages doen. U kunt ook body piercing of gewoon genieten van de kameel rijden en lokale delicatessen op de Pushkar Fair.

Als u niet enthousiast over een van de bovenstaande doet proberen om dit spektakel beurs genieten door op te staan ​​in de hete luchtballon.