Pushkar bezienswaardigheden
Pushkar Camel Fair
Als de lange reis naar Pushkar begint opwinding, vrolijkheid en een scherp gevoel van concurrentie vullen de lucht. De enige tempel gewijd aan Lord Brahma (de schepper) is gelegen op Pushkar. De Pushkar meer is omgeven door 52 trappen genaamd ghats.Legend gaat dat Heer.
Tenten blijven
Ontdek de rust van de woestijn Neem een ​​camping tour van Rajasthan en ontdek de echte essentie van India in de afgelegen interieurs, weg van het pandemonium van de gecommercialiseerde dorpen en steden. Geef de vakantie tours een impuls van avontuur camping in Rajasthan.
Kamelensafari
Rajasthan nodigt u uit om het avontuur van een Camel Safari, die u door het gouden zand van de uitgestrekte voelen. Thar woestijn. Net als paard safari's, kameel safari's zijn ook populair in Rajasthan. De kameel, in de volksmond bekend als het schip van de woestijn, is niet alleen vaak voor.
Brahma tempel
Brahma Tempel is de enige tempel die is gewijd aan Lord Brahma in India. Gelegen in de buurt van het Meer bij Pushkar in Rajasthan, Brahma tempel ontvangt veel pelgrims naar zijn drempels per jaar. Gebouwd in de 14e eeuw, Brahma tempel herdenkt Lord Brahma, die wordt beschouwd.
Pushkar Lake
Ongeveer 400 tempels en heiligdommen liggen op Pushkar rond zijn heilig meer, die een vermelding in de Padma Purana vindt. De legende gaat dat Lord Brahma op zoek naar een plek om te zijn 'yagna' (religieus ritueel) te houden, daalde de lotus uit zijn hand, de drie plekken aangeraakt door dit.
Savitri tempel
Savitri Tempel in Pushkar is een tempel van de wereld erkenning. Savitri Tempel is zeer geprezen door zowel toeristen als de lokale bevolking Savitri Tempel is de tempel gewijd aan de eerste vrouw van Lord Brahma. Savitri Temple Pushkar Rajasthan is gelegen op de heuvel achter het Brahma.
Rangji tempel
Oude Rangji Temple Pushkar Rajasthan is een beroemde tempel waar mier toeristen koppel elk jaar om hun hulde te brengen aan de goden. Lord Rangji Tempel spreekt over Lord Rangji die wordt beschouwd als de incarnatie van Heer Vishnu zijn. Oude Rangji tempel werd gebouwd in 1823 door Seth Puran Mal.
Rozen orchidee bezoek
In de woestijn staat Rajasthan, Pushkar groeit meer rozen per jaar dan enig ander deel van India! Dat zou kunnen komen als een verrassing voor velen. Vanwege het belang van de enige Brahma tempel in de wereld en 's werelds grootste kameel beurs die wordt gehouden in Pushkar elk jaar.
Paard en kamelenrace
Praten over Pushkar Fair het meest opvallende kenmerk is de concurrentie vee. Stel je de hele schijnwerpers op de prachtig versierde vee als ze racen hun weg naar het publiek 'hart of de wijze waarop zij stoelendans spelen. De Pushkar Fair horloges.
Pushkar activiteiten
De jaarmarkt gehouden in Pushkar in de maand Kartik is de grootste veemarkt in het gehele Azië. Bezoekers en toeristen van over de hele wereld verzamelen zich hier om de deelname van een groot aantal kamelen, paarden, koeien, ezels, geiten en schapen getuige samen met hun meesters.
Entertainment in erfgoed kampen
Kalbeliya Dance Kalbeliya is een van de sensuele dans vormen van Rajasthan. Het wordt uitgevoerd door de Kalbeliyas, de slangenbezweerders gemeenschap. De dansers dragen lange, zwarte rok versierd met zilver linten. Ze draaien in cirkels met grote flexibiliteit en de snelheid toeneemt met de toename in slagen.
Pushkar Village Stay
Rajasthani Villages - De verbeelding van het echte India De dorpen van Rajasthan zijn een klassieke manier van het verkennen van het moeizame leven van Rajasthani mensen die op de koppige ritme van de natuur gedijen. Genesteld gelukkig op het ruige terrein, de mensen strelen een unieke levensstijl.
Budget kampen in Pushkar
Erfgoed kampen zijn het verstrekken van de begroting en economische accommodatie pakketten voor reizigers die wensen om de werelden te wonen grootste veemarkt. The Heritage Camps Pushkar is speciaal gooide tijdens de kameelmarkt periode in de nabijheid van de kermis, dat de bezoekers mogelijk maakt.