Pushkar Fair Taj Tiger
Duur van de Tour: 10 Days and 09 Nights
Bestemmingen binnen: New Delhi -Agra - Ranthambore - Jaipur - Pushkar - New Delhi.

Pushkar fair is een gelegenheid voor de dorpelingen van heinde en verre om samen te komen in Pushkar en geniet van een welkome onderbreking van hun harde leven van de dorre woestijn. En geniet ze doen! In schitterende stijl en kleuren.

Het is een gelegenheid voor de hindoeïstische pelgrims om te convergeren naar een heilige duik in de heilige Pushkar Lake naar "weg te wassen de zonden van je leven" en betaal boog zich bij de enige Brahma tempel in de wereld. Hier hebben we een exclusieve rondleiding programma voor Pushkar Fair ontworpen met een aantal van de meest fascinerende bestemmingen die India biedt. Kom met ons mee naar het raadsel genaamd "INDIA" ontrafelen

Pushkar Fair Taj Tiger
Dag 01: New Delhi (aankomst):
Welkom in India! Bij aankomst wordt u ontvangen en naar uw hotel gebracht. Resterende dag ter vrije besteding. Avond te worden gebruikt in winkelen en een bezoek aan de lokale bazaars. Overnachting in uw hotel.

Dag 02: New Delhi:
Na een ontspannen ontbijt uit te gaan voor een hele dag sightseeing van Old Delhi (Shahajahanabad), die het Rode Fort, Chandni Chowk en Jama Masjid, India Gate en de grote overheidsgebouwen, de President's House, Mahatama Gandhi Memorial bevat, Bezoek ook Laxmi Narayan tempel in de volksmond bekend als Birla Tempel. Overnachting in Delhi.

Dag 03: Agra:
Vroeg in de ochtend rijden naar de stad Taj- Agra, bij aankomst inchecken in uw hotel. 'S middags een bezoek aan de Agra Fort - de roestige en majestueuze rode zandsteen fort van Agra ligt aan de oever van de rivier de Yamuna en de bouw werd begonnen door keizer Akbar in 1566. Later bij zonsondergang bezoek aan de prachtige Taj Mahal - een van de zeven wonderen van de wereld zeker de meest extravagante uitdrukking van liefde die ooit is gemaakt. 20.000 mannen werkten al meer dan 17 jaar om dit gedenkteken aan geliefde vrouw Shah Jahan's te bouwen. Avond vrij om de Agra rijke erfgoed van handwerk in haar markten te verkennen. Overnachting in uw hotel.

Dag 04: Ranthambhore:
Na een ontspannen ontbijt vastzetten van uw bagage en rijden rechtstreeks naar Ranthambhore maar vóór aankomst te Ranthambhore bezoeken Fatheypur Sikhri op de weg. Verder rijden naar Ranthambhore bij aankomst wordt u naar uw hotel gebracht. In de avond neem een ​​wandeltocht door de jungle en ervaar de schoonheid van moeder natuur. 'S nachts in uw hotel.

Pushkar Fair Taj Tiger
Dag 05: Ranthambhore:
Buiten voor Wild Life Safari naar de koninklijke Tijgers van Bengalen kijken. Na de lunch weer naar een van de wildste dieren van de aarde te vinden. Deel uw ervaring van de avonturen dag op de eettafel

Dag 06: Jaipur:
In de ochtend rijden naar Jaipur in uw exclusieve auto onderweg een bezoek aan Fatehpur Sikri-een perfect bewaard gebleven rode zandsteen "spookstad" dat was de vervreemde hoofdstad van Mughal keizer Akbar, gebouwd in 1569 en verlaten toen de watervoorziening mislukt. Op uw komst naar de charmante roze stad van India in te checken in uw hotel. Tijd vrij voor ontspanning. Dit is de enige stad in de wereld als symbool van de negen divisies van het universum door de negen rechthoekige sectoren te verdelen. In de avond neem een ​​wandeltocht door de kleurrijke straten en de bazaars van de stad Jaipur. De schoonheid van Jaipur is dat zijn unieke architectuur en stedenbouw is zichtbaar bij zelfs de meest voorkomende plaatsnamen zoals de pleinen en steegjes. Overnachting in uw hotel.

Dag 07: Jaipur:
Neem een volledige dag sightseeing tour van Jaipur stad die het City Palace, Jantar Mantar observatorium, Hawa Mahal, Birla tempel, Albert Hall en excursie naar de oude hoofdstad Amber Fort omvat. Hier bij Amber, zult u opstijgen tot aan de poorten van de majestueuze fort op rug van een olifant. Het fort wordt een prachtige mix van Mughal en Rajput stijlen van architectuur. Overnachting in uw hotel.

Dag 08: Pushkar:

Na een ontspannen ontbijt rijden we naar Pushkar in uw exclusieve auto. Rest van de dag vrij om de wereld beroemde Pushkar fair (Camel Fair) op eigen gelegenheid te verkennen

Dag 09: Pushkar:
Dag volledig vrij om de Pushkar tarief op eigen gelegenheid te verkennen.

Dag 10: New Delhi (vertrek):
Na een ontspannen ontbijt rijden we naar de hoofdstad New Delhi. Bij aankomst wordt u overgebracht naar de internationale luchthaven van New Delhi naar de vlucht terug naar huis te stappen. (De tour eindigt)

Tour kosten zullen zijn:
Accommodatie in standaard hotels in dubbele bezetting kamer.
Dagelijks ontbijtbuffet voor iedereen.
Vervoer in een exclusieve airconditioning voorziene voertuig ..
Diensten van een Engels sprekende gids tijdens al uw sightseeing schema.
Toelagen bestuurder en parkeerkosten.
Alle soorten vervoer en luxe belastingen.
Bijstand aan alle aankomst en vertrek punten
02 Jungle safari halte tijdens uw bezoek aan Ranthambhore
All time maaltijd in Ranthambhore Hotel.
Alle maaltijden in Pushkar Zwitserse tenten blijven
Alle andere gespecificeerde onkosten en activiteiten.
Olifant rit in Jaipur.

Tour de kosten zal niet:
Alle soort van persoonlijke uitgaven zoals tips, wasservice, telefoonrekeningen, en dranken.
Het heeft ook geen maaltijden bevatten, tenzij en uitdrukkelijk anders vermeld.
Toegang tot de monumenten.
Internationale vliegtickets
Optioneel, voorgesteld of niet gespecificeerde activiteiten.
Camera vergoeding (nog steeds of film)