Kamelensafari
Rajasthan nodigt u uit om het avontuur van een Camel Safari, die u door het gouden zand van de uitgestrekte voelen. Thar woestijn. Net als paard safari's, kameel safari's zijn ook populair in Rajasthan. De kameel, in de volksmond bekend als het schip van de woestijn, is niet alleen gebruikelijk in de Thar woestijn, maar ook het enige middel van vervoer in afgelegen gebieden. Rijden door zandpaden, langs afgelegen dorpen.

Kamelensafari
Zet je tent op een nieuwe plek elke nacht. Breng 's avonds naast het kamp band en dansen op de volksmuziek. De safari wordt georganiseerd om een ​​door het gouden zand van de uitgestrekte Thar woestijn en ongetemde natuur nemen, waardoor de ene naar de voorbije dagen wanneer de tijd dreef in een rustig tempo te ervaren. Het glooiende landschap van het gebied zand & struik bedekt is adembenemend mooi en het bereik van de flora en fauna verrassend groot voor een woestijngebied.

De kameel fokkers of Raika zijn de beste gidsen. Ze weten elke weiland, waterput en het dorp van de regio. Men kan fietsen of wandelen langs ontspannen met de safari en geniet van de woestijnen-cape. De kameel-carts zijn volledig uitgerust en toeristen hoeven niet te bekommeren over het comfort in de woestijn. kameel safari kan worden geregeld bij Pushkar, Jaisalmer of Bikaner en ook tijdens Nagaur eerlijk, woestijn festival en Pushkar fair maar zonder Kamelensafari uw reis naar Rajasthan niet is voltooid.

Kameel safari in Pushkar geeft bezoekers een kans om het mengsel van berglandschap, woestijn en de rozen orchidee dat de kameel safari meer spannend en vol terrein scene en zal maken zien.