Galadiner met volksdans
Galadiner met volksdans
Mehfil Thema: The Heritage kampen aanbiedingen "Mehfil" (Thema Diner) - Op de open binnenplaats met het bouwen van verlichting. Mannen zijn voorzien van kleurrijke tulbanden en vrouwen met kleurrijke etnische kleding. De gasten worden verwelkomd met slingers en de "tikka" ceremonie wordt uitgevoerd. Daarna ontspannen op de muziek van de "folklore", terwijl u geniet van een gin gebaseerde welkomstdrankje. U wordt vervolgens gericht naar de zaal, gevolgd door klassieke / Rajasthani dansen, kunnen drankjes worden besteld en geserveerd terwijl dansvoorstelling is op. Thali diner wordt geserveerd op bajots (lage tafels) uitgebreid diner menu, waaronder speciale Indische en Mughalai bereidingen geserveerd door traditioneel gekleed personeel.

Traditionele Rajput bruiloft: De gasten worden verdeeld in twee groepen om de bruid en grooms kanten te vormen. Een traditionele ceremonie wordt geregeld een echtpaar uit de groep wordt gekozen als bruid en bruidegom. De mannen zijn gekleed in witte kurta pyjama en kleurrijke tulband; dames zijn gekleed in kleurrijke Rajasthani jurk of Salwar kameez met gekleurde sjaal. Gebouw is prachtig verlicht, snotaap verwerking met bruidegom op een paard wordt geleid door andere mannen en versierde kamelen en paarden band fakkels en muzikanten. Bij aankomst van Barat partij op bagh ze worden door dames ontvangen, zijn van harte welkom drankjes geserveerd bruidegom wordt vervolgens geleid tot huwelijksceremonie plaats die prachtig is versierd met bloemen & ferry licht in het midden van de tuin en de bruid volgt later. Alle andere leden van de groep worden dan gezeten op de matras en bolsters rondom de locatie in de tuin. Een hindoe Pandit voert dan de rituelen en herdenkt de huwelijksceremonie, terwijl cocktails, drankjes en snacks worden geserveerd, gevolgd door een galadiner geserveerd op lage tafels. Het diner wordt afgesloten met vuurwerk weer Fotograaf / Video mens kan geregeld worden op aanvraag. De gezinsvormers worden dan begeleid naar de suite versierd met bloemen.

Typisch dorp Dhani diner:
Authentieke Rajasthani diner wordt geserveerd in landelijke stijl met traditionele ceremonie geregeld zijn voordat het diner, gevolgd door lokale entertainment en volksdansen tijdens de avond.

Grand Royal welkom: Grand Royal Procession Welkom "- Dit thema reconstrueert de sfeer van het onthaal toegekend aan een zegevierende Rajput krijger De gehele oprit naar het resort is bekleed met opgetuigde olifanten, paarden en kamelen Olifanten met stammen groeide op in salute, begeleiden gasten die worden genomen in koninklijke rijtuigen of op Elephant terug naar het resort. Een band van muzikanten en ruiter voorafgaan aan de processie te midden van een douche van rozenblaadjes. Valets draperen elke dame met een "duppatta" (shawl) en de heren zijn verkleed is " SAFAS "(Rajasthani tulbanden. De gasten worden verwelkomd met guirlandes en de" tikka "ceremonie wordt uitgevoerd. Daarna ontspannen op de muziek van de" shehnai "terwijl u een gin gebaseerde welkomstdrankje nippen. Deze populaire thema is een combinatie van de Koninklijke Welkom en Rajasthani volksdansen. Een uitgebreide bar-be-cue opgericht op de grasvelden van het hotel, begeleidt de feesten en een grote brand scherm werkt

Een avond in VILLAGE: Weg van de drukte van het leven in de stad in te voeren in een dorp gemaakt op het oude huis van Rajasthani traditionele gezin. Bij de ingang van dames gekleed in Rajasthani kostuums met arti, tikka, en slingers verwelkomen de gasten. Volksdans door lokale kunstenaars verwelkomt u verder voor deze koninklijke night.visit de bazaar, Banglesmaker, pottenbakker, smid, zwaard maker, poppenspeler, schilder tonen hier hun producten. De slangenbezweerder, astroloog & handlezer zijn er ook om de aandacht te vestigen. Stap dan in de eetzaal, waar originele Rajasthani dorp lekkernijen worden geserveerd, terwijl de volksdansers entertainen en te genieten en te vieren op het als een van de straten.

Gasten zitten voor het diner op matrassen, met koninklijke eten geserveerd door het bedienend personeel gekleed in traditionele kledij op "bajots" (lage tafels), in "thalis". De straat bijgerechten wordt gekookt recht voor je neus. Geniet van de "tawa" (bakplaat) en "kadai" delicatessen, snacks, en gepofte brood of geniet van de "daal", "subzi" & "Pudi" -pulses, groenten en gepofte brood. Slok het met een drankje van de lokale likeur winkel, Voor desserts, Indiase zoetigheden worden gemaakt op het 'mithaiwala "(zoete verkoper) of hebben een aantal vers fruit uit de fruitverkoper. Beƫindig het allemaal met een aantal' paan '(zoete betelblad voorbereiding) van de "paanwala" Om te vermaken door het diner op een nieuwe manier, je hebt de Hindi film muziek die wordt afgespeeld bij de Paan winkel, als het gebeurt in de straten. Aan het eind van de avond de gasten worden toegekend een koninklijke zien vertrekken.