Entertainment erfgoed kampen
Pushkar tenten
Kamperen in Rajasthan - Ontdek de rust van de woestijn Neem een ​​camping tour van Rajasthan en ontdek de echte essentie van India in de afgelegen interieurs, weg van het pandemonium van de gecommercialiseerde dorpen en steden. Geef de vakantie tours een impuls van avontuur camping in Rajasthan en confronteren de Thar vanuit een heel ander perspectief; brandende zand in blaarvorming overdag die klapt tot vlokken relaxen in de nacht, te midden van de uitgestrekte scape van-duin uitgedost terrein. Woestijn Camping is inderdaad een ervaring voor het leven in Pushkar.
Deze moderne tenten zijn gelijk aan de sterren hotels dus zorg ervoor dat ten aanzien van de gespecialiseerde dienst, samen met herinneringen om te koesteren levenslang.

Traditionele Rajasthan dans in Thar woestijn
Vrolijk versierde kamelen dragen toeristen naar de woestijn campings, kijken naar de spectaculaire prachtige duinen die zich uitstrekken naar de horizon als golvende bergen van zand. Beklim de duinen en dan weer naar beneden rollen ... het is een onvoorstelbaar leuk. Loop langs de uitgedroogde struiken en ontdek het mysterie van het zand onder je voeten, hoe de voet in het zand wegzakt, waardoor vluchtige impressies en de manier waarop zand sijpelt in de schoenen. Zand is overal, ga whereever en wanneer. De onnavolgbare deel wezen, dat de zon gekust zand gebeurt onafhankelijk klampen zich vast aan het frame, maar zal uiteindelijk gluren door elk deel van de kleding. Zien dat de manier waarop de Spartaanse zand blijven veranderen van kleur en de duinen te houden verschuift elke dag het geven van een gevoel van een kunstenaar die zich te buiten aan het creëren van een meesterwerk op de bruine kale doek van de Thar.

De kleurrijke Avonden op de Camps -
Na een kabbelend zandduinen heeft verpulverd, een onvergetelijke avond te wachten staat in het kamp accommodatie. Geniet van de oorspronkelijke energie van het Arabian Nights gemengd in de atmosfeer met de vlammen van vuur en lyrische bewegingen van de dansers, gekleed in hun traditionele "gaghra-choli", pulseren op het ritme van de schrille volksliederen. Met de toenemende beats van de drums, de dansers dwarrelen sneller en sneller rond het kampvuur, gewoon een esthetische aanblik die moet worden gezien om het te geloven. Naarmate de avond vordert, wordt het diner geserveerd in de traditionele Indiase tafelschikking. Diner met heerlijke barbecue wordt begeleid door muziek uit de "Manganiyar" musici, het creëren van betoverende Euphony met hun 'dholaks' en 'sarangis'. Neem een ​​slokje van gekoeld bier terwijl sittting op de volumineuze Indiase stijl bedden genaamd "charpais" (jute bedden) als je je hoofd kantelt en zie de uitgestrekte woestijn hemel verbijsterend iedereen met miljoenen fonkelende sterren. Naarmate de temperatuur daalt en de sfeer koude rillingen, genieten van de romantiek en mysterie in verband met zulk een nacht.

Interieur van Tent -
Als iemand geïnteresseerd is om beide kanten van de medaille te zien in een enkele reis, kan men een vakantie reis te plannen tijdens de feestelijke seizoenen in Rajasthan. Bezoek tijdens de kleurrijke markt Pushkar, om te genieten van de bruisende vrolijkheid tijdens een verblijf in een van die kwistig kampen ingericht met een slaapkamer, een kleine hal of recreatie gebied, en een aangrenzende badkamer met warm water faciliteiten. Deze behuizingen gebruik kant-blok bedrukt textiel voor presentatie van de interieurs, een koninklijke ambiance te creëren. Dwaal door de smalle paden te midden van de kleurrijke luifels in de beurs, de verkoop van beroemde en verleidelijke ambachtelijke producten en, mooie metaal en ivoor sieraden. Uit het voedsel te stoeien, alles neemt op een meer verleidelijke rand terwijl op kamp. Een traditionele versiering met bloemen, aarden lampen en kleurrijke kaarsen, creëert een stemming voor een leuke avond. Bovendien, als men geluk, de persoon kan slaan met de juiste gezelligheid boven een kampvuur en kon uiteindelijk het maken van vrienden voor het leven of terug kon meenemen nostalgische herinneringen van de weinige beste tijden van het leven.

Camping bestemmingen in Rajasthan
Het plannen van een vakantie vakantie tour tijdens feestelijke seizoenen naar de echte smaak van India te vangen. Kom naar Rajasthan in de maand november om getuige de kleurrijke Pushkar Fair, in Pushkar. Boek uw kamp accommodatie vooraf door de zware stormloop tijdens feestelijke gelegenheden, om te genieten van een zorgeloze vakantie vakantie.

Het erfgoed kampen heeft 30 tenten voor op de camping outfit stelt ons in staat om te kamperen overal in de Rajasthan waardoor u de mogelijkheid om uw eigen safari maken in de bestemming van uw gekozen bestemming waar nodig. Naast de reguliere Pushkar Fair, Jaisalmer, Ranthambore kamperen we organiseren ook in ver uit plaatsen waar er geen accommodatie beschikbaar, zoals etnische dorpen in Shekhawati.