Ballonvaren Pushkar
Ballonvaren Pushkar
Neem een ​​mid-air parikrama rond het heilige Pushkar Lake. Een vlucht over Pushkar zal u een caleidoscopisch beeld van een van de heiligste steden van de hindoes, de thuisbasis van de enige tempel van Bramha in de wereld te geven.

De meeste vluchten zullen opstijgen uit de hele Pushkar Lake. U kunt er ook voor kiezen om te vliegen uit de hele Mela grond, het Stadion terrein, enz., Afhankelijk van de windcondities.

Uw vlucht is met een zeer ervaren team. Uitrusting en opleiding zijn voor de Europese en Amerikaanse internationale veiligheidsnormen, worden vluchten verzekerd, en de vriendelijke UK- en de VS getrainde piloten (waaronder de voormalige commerciële luchtvaart piloten) hebben duizenden uren ballonvaart ervaring, internationaal en in India.

Je kijken als de ballon is voorbereid en opgeblazen en de vlucht duurt ongeveer een uur. Het gevoel is heel anders dan dat op de top van een hoog gebouw, zoals onthechting van de grond verwijdert het ongemakkelijke gevoel van hoogte. Er is geen turbulentie, en zelfs mensen die meestal lijden ernstige reisziekte ondervinden geen gevolgen van een ballonvaart.

Vlucht Timings Ochtend Vlucht Vlucht van de avond
Pushkar fair periode - 06:15 04:00

Check onze Balloon safari pakket tijdens de beursperiode inclusief accommodatie.

Genoemde prijzen zijn geen commissie en inclusief de volgende diensten:
* Ongeveer 60 minuten van een ballonvaart
* Pick-up-and-drop naar / van het Hotel
* Opwindend aanblik van ballonnen worden opgeblazen en voorbereid
* Thee / koffie en koekjes bij de lanceerplaats
* Certificaat van First Flight, ondertekend door je piloot