Avontuur in Pushkar
Galadiner met volksdans
Mehfil Thema: The Heritage kampen aanbiedingen "Mehfil" (Thema Diner) - Op de open binnenplaats met het bouwen van verlichting. Mannen zijn voorzien van kleurrijke tulbanden en vrouwen met kleurrijke etnische kleding. De gasten worden verwelkomd met slingers en de "tikka" ceremonie wordt uitgevoerd.
Ballonvaren Pushkar
Neem een ​​mid-air parikrama rond het heilige Pushkar Lake. Een vlucht over Pushkar zal u een caleidoscopisch beeld van een van de heiligste steden van de hindoes, de thuisbasis van de enige tempel van Bramha in de wereld te geven. De meeste vluchten zullen opstijgen uit de hele Pushkar Lake.
Village Safari
Rajasthani Villages - De verbeelding van het echte India De dorpen van Rajasthan zijn een klassieke manier van het verkennen van het moeizame leven van Rajasthani mensen die gedijen op de koppige pols van nature.Nestling gelukkig op het ruige terrein, de mensen strelen een unieke levensstijl die zeker.
Pushkar Ghat
Pushkar Ghat is heilig voor de Hindoes en religieuze eremonies worden gelijktijdig uitgevoerd als kamelen worden verhandeld. De nacht op de kermis krijgt een carnavaleske sfeer. Het reuzenrad trekt line-ups van giechelen Rajput vrouwen in hun rijk gekleurde sari's.